SEO-proffs Tobias Holmberg

Tobias Holmberg

Namn: Tobias Holmberg
Företag: Mediadream Webbyrå
Yrkestitel: Projectmanager SEO, SMM, PPC
Profil på SEO-forum: Tuben

SEO-historia

Har arbetet med Internet sedan 2000 med olika projekt. Blev intresserad av SEO när jag jobbade med ett par projekt i början på 2002,och önskade driva trafik till dessa. Intresset och kunskapen växte ytterligare 2004 då vi lanserade ett större projekt som krävde mycket relevant trafik. Grunderna för vad som krävs lärde man sig tidigt, jobbar hela tiden på att utveckla och förfina mina kunskaper och skapa bättre metoder för att kunna leverera bra placeringar i sökmotorerna.

Inriktning inom SEO

Jobbar idag mycket initialt med att ta fram en helhetbild av nuläge baserat på ett flertal analysmetoder. För att sedan gå vidare och besvara frågor såsom: - Hur får man fler relevanta besökare till webbplatsen? samt hur kan man på ett effektivt sätt få dessa att göra avslut? Uppföljning och analys är även det en viktigt del av mitt arbete idag för att mäta vad optimeringen gav för utfall.

Yrkesroll inom SEO

Idag jobbar jag som projektledare inom SEO/PPC/SMM och jobbar mot företag. I min roll som projektledare ser jag och jobbar även löpande med onsite och offsite optimering. Jag erbjuder allt från Sökmotoroptimering, Webbanalys, Sponsrade länkar, Sociala medier och annat.

Meriter inom SEO

Har jobbat och jobbar med företag inom många olika branscher såsom bemanningsföretag, konferens, tidningar, tryckeri, plastikkirurgi, och hustillverkare. Hjälper dessa att placera sig högt i sökmotorerna.

Andra färdigheter

Har under en längre tid arbetat med Sociala medier, PPC (Google Adwords), Yahoo även stor insikt i HTML, CSS, och programmering i PHP, ASP.

Söker anställning? Nej
Söker konsultuppdrag? Ja
Söker kunder? Ja
Söker partners? Ja

Egna hemsidor

Länkar till artiklar inom SEO författade av Tobias Holmberg (max 5):

  • [Kommer snart]

Kontaktuppgifter

Skicka PM genom SEO-forum: här
E-post: info@mediadream.se
Telefonnummer: 090 - 19 17 00
Bor i: Umeå

Övriga profiler

Denna sidan senast uppdaterad: 25 May 2018

Ovan text är skiven av Tobias Holmberg och SEO-proffs.se tar inte ansvar för felaktigheter.

SEO-proffs

Alfabetisk lista över svenska SEO-proffs: