SEO-proffs Johannes Larsson

Johannes Larsson

Namn: Johannes Larsson
Företag: SEO Solutions
Yrkestitel: Ägare
Profil på SEO-forum: Jontz

SEO-historia

Johannes började sin SEO-karriär redan som 15 åring och har nu i 4 år arbetat med sökmotoroptimering och även andra former av internetmarknadsföring. År 2010 gick Johannes från att endast ha SEO som sin hobby till att bli en seriös företagare som idag driver SEO Solutions. Företaget håller delvis på med sökmotoroptimering mot kund men även egna projekt där affiliatemarknadsföring & annonsförsäljning är en stor intäkt.

Inriktning inom SEO

Att kunna bygga stora länknätverk och att se möjligheter till hur man effektivt kan framkalla länkresurser är idag ett av Johannes huvudmoment inom sökmotoroptimering. Även att bygga WordPress-teman som är optimalt sökmotoroptimerade.

Yrkesroll inom SEO

Johannes roll som egen företagare inom SEO består av alla delar. Han strävar extra mycket efter att hitta nya lönsamma nisch och sedan bygga trafik genom Google.

Utöver det egna företaget är Johannes även anställd på Dream Builders AB samt Antula Healthcare AB där han främst bistår med sökmotoroptimering men även WordPress-lösningar.

Andra färdigheter

Affärsutveckling, marknadsföring, ekonomi och webbprogrammering (spec. WordPress) är ytterligare några saker som Johannes brinner för och har en viss färdighet i, vilket kommer väl till nytta som sökmotoroptimerare och framför allt som egen företagare.

Söker anställning? Nej
Söker konsultuppdrag? Nej
Söker kunder? Ja, långvariga
Söker partners? Ja, samarbete är allt

Egna hemsidor

Länkar till artiklar inom SEO författade av Johannes Larsson (max 5):

Kontaktuppgifter

Skicka PM genom SEO-forum: här
E-post:info@seosolutions.se
Telefonnummer: 070-0520668070-0520668
Bor i: Stockholm

Övriga profiler

Denna sidan senast uppdaterad: 29 september 2011

Ovan text är skiven av Johannes Larsson och SEO-proffs.se tar inte ansvar för felaktigheter.

SEO-proffs

Alfabetisk lista över svenska SEO-proffs: