SEO-proffs Michael Baggelin

Michael Baggelin

Namn: Michael Baggelin
Företag: Clever Click SEO Byrå
Yrkestitel: Sökmotorkonsult, SEO specialist, webbdesigner, webbstrateg
Profil på SEO-forum: baggelin

SEO-historia

Michael kom i kontakt med SEO genom att arbeta i egna webbprojekt där hög kvalitet för webbpublicering alltid kommit först ända sedan 2004. Michael sökte och läste artiklar om SEO genom facklitteratur och böcker och med mycket goda resultat begav det sig vidare med W3C och webbstandard och semantisk webbutveckling i HTML. Michael har arbetat med webbproduktion sedan 1997 och har erfarenhet av webbprojekt i alla former och tekniker. Michael har även arbetat som utbildningskonsult på KY-utbildning, vuxenutbildning och gymnasiet i Sverige. Michael har arbetat utomlands i över 12 år och arbetat som webbstrateg och internetkonsult med internationella kunder.

Andra färdigheter

Michael arbetar med hela processen kring hur en webbplats ska skapas. Me analys och konstruktion i förhållande till webbstandard. Michael har en överblickande förståelse för teknik, struktur och design för att skapa den upplevelse kunden efterfrågar. Tillgänglighet och användarvänlighet har varit grundläggande kunskaper sedan Michael började jobba med webbdesign 1997. idag kallas expertisen för UX design och är fokus i alla webbproduktioner.

Michael har även arbetat med internetmarknadsföring, PPC (Google Adwords), Overture och Yahoo, Webbdesign, webbutveckling, CSS, PHP, ASP men föredrar handkodade produktioner med absolut högsta kvalitet. Michael strävar alltid efter absolut högsta kvalitet när det gäller användarvänlighet, tillgänglighet, semantisk struktur och rätt informationsarkitektur i alla projekt. Det är också mycket av det som ligger till grund för att lyckas med SEO och hög ranking i sökmotorerna.

Michael arbetar idag med flera partners inom e-handel och etablering av nya tjänster där SEO är en stor del av strategin. Michaels kunskap och erfarenhet kommer väl tillhanda och är högt värderad i projekten.

Söker anställning? Nej
Söker konsultuppdrag? Ja
Söker kunder? Ja
Söker partners? Ja

Egna hemsidor

Kontaktuppgifter

Skicka PM genom SEO-forum: här
E-post: michael@baggelin.se
Bor i: Göteborg, Västra götalan

Denna sidan senast uppdaterad: 22 februari 2021

Ovan text är skiven av Michael Baggelin och SEO-proffs.se tar inte ansvar för felaktigheter.

SEO-proffs

Alfabetisk lista över svenska SEO-proffs: