SEO-proffs Michael Bingmert

Michael Bingmert

Namn: Michael Bingmert
Företag: Abatopia AB
Yrkestitel: VD, ägare
Profil på SEO-forum: Michael Bingmert

SEO-historia

Började kring 2004 intressera mig för SEO i samband med att en webbhotellskund undrade vad man kunde göra för att marknadsföra hans sajt.

Så småningom bakades sökmotoroptimering in som en tilläggstjänst i samband med byggandet av nya sidor och nu är sökmotoroptimering och länkbyggande vår primära tjänst. Idag är sökmotoroptimeringen ett intresse eller nästan passion och jag älskar att följa utveckling, trender och förändringar.

Yrkesroll inom SEO

Jobbar idag med informations- och affärsutveckling med SEO-perspektiv.

Vägleder kunder genom hela processen från grundläggande teknisk On-Page-SEO till artikelförfattande och länkbygge. Strävar efter att optimera utifrån ett etiskt kundperspektiv, där varje artikel, länk och samarbete är något som kunden kan stå för. Skriver också säljande texter till kundens egna webbsidor.

Jobbar långsiktigt med hållbara optimeringslösningar och nogrann nyckelordsanalys. Målet är relevanta och konverterande kunder hellre än prestigefyllda förstaplatser, men kombinationen blir ofta resultatet.

Andra färdigheter

Har programmeringsbakgrund inom främst PHP/MySQL och tar ibland utvecklingsprojekt vid sidan av sökmotoroptimeringen. Utnyttjar också kunskapen till att bygga sökmotorvänliga tjänster och kataloger där kunder kan exponera produkt- och tjänstedatabaser i SEO-syfte. Expert på CMS-verktyget WordPress. Fotograferar och bildbehandlar gärna, både privat och åt kunder.

Söker anställning? Visst, om något riktigt bra dyker upp
Söker konsultuppdrag? Ja
Söker kunder? Ja
Söker partners? Ja

Egna hemsidor

Länkar till artiklar inom SEO författade av Michael Bingmert (max 5):

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-650507008-6505070
Skicka PM genom SEO-forum: här
E-post:info@abatopia.se
Bor i: Hägersten

Övriga profiler

Ovan text är skiven av Michael Bingmert och SEO-proffs.se tar inte ansvar för felaktigheter.

SEO-proffs

Alfabetisk lista över svenska SEO-proffs: