SEO-proffs Michael Baggelin (f.d. Persson)

Michael Baggelin (f.d. Persson)

Namn: Michael Baggelin (f.d. Persson)
Företag: Cleverclick SEO & Webbstrategier
Yrkestitel: Sökmotorkonsult och Webbstrateg
Profil på SEO-forum: baggelin

SEO-historia

Michael kom i kontakt med SEO genom att arbeta i egna projekt där hög kvalitet för webbpublicering alltid kommit först. Sökte och läste artiklar om SEO genom instruktionsböcker och med mycket goda resultat begav det sig vidare med webbstandarder och semantisk webbutveckling i HTML. Intresset för internet och senare SEO har brunnit sedan starten 1997 och idag arbetar Michael som sökmotorkonsult, webbstrateg, fortfarande med internationella kunder men från hemstaden Varberg.

Michael har arbetat med webbproduktion sedan 1997 och har erfarenhet av webbprojekt i alla former och tekniker. Michael har även arbetat som utbildningskonsult på KY-utbildning, vuxenutbildning och gymnasiet i Sverige. Michael har bott utomlands i över 10 år och arbetat som webbstrateg och internetkonsult med internationella kunder.

Andra färdigheter

Michael har arbetat med internetmarknadsföring, PPC (Google Adwords), Overture och Yahoo, Webbdesign, webbutveckling, CSS, PHP, ASP men föredrar handkodade produktioner med absolut högsta kvalitet. Michael strävar alltid efter absolut högsta kvalitet när det gäller användarvänlighet, tillgänglighet, semantisk struktur och rätt informationsarkitektur i alla projekt. Det är också mycket av det som ligger till grund för att lyckas med SEO och hög ranking i sökmotorerna.

Michael arbetar idag med flera partners inom e-handel och etablering av nya tjänster där SEO är en stor del av strategin. Michaels kunskap och erfarenhet kommer väl tillhanda och är högt värderad i projekten.

Söker anställning? Nej
Söker konsultuppdrag? Ja
Söker kunder? Ja
Söker partners? Ja

Egna hemsidor

Kontaktuppgifter

Skicka PM genom SEO-forum: här
E-post:webbstrateg@me.com
Bor i: Varberg, Halland

Denna sidan senast uppdaterad: 21 oktober 2013

Ovan text är skiven av Michael Baggelin (f.d. Persson) och SEO-proffs.se tar inte ansvar för felaktigheter.

SEO-proffs

Alfabetisk lista över svenska SEO-proffs: